İyi Akşamlar.
Bilgisayara usb bellekle format attım atarken hard diski gormedi.Kablolarını sokup takınca duzeldi. O arada dvd surucuyu soktum acılmıyor diye icine bakmak icin. Duzelttim o arada da formatı da tamamladım. Dvd surucuyu de taktıktan sonra kasa acıldı fakat monitore goruntu gelmiyor kasa icindeki ekran kartı dahil butun fanlar calışıyor.Kasadaki guc ve reset tuşları calışmıyor. Sadece acarken guc calışıyor kapatırken elektriği kesiyorum mecburen.Klavye ışıkları da yanmıyor. Monitor sağlam.Sadece dvd surucuyu takarken powera carptı fakat onda sorun olsa hic acılmaması gerekmez mi ? Bu arada acılırken bip sesi de cıkmıyor. Ramleri sokup yerini değiştirmeyi denedim.Sokup acınca uyarı bipi de calıyor. Onun dışında power ve reset kablosunu 1-2 den cıkarıp 2-3 e takın falan yazmışlar denedim o da olmadı. Forumlarda aradım ama oralardaki hicbir cozum işe yaramadı. Bu arada kondansator mu neyse onlar da sağlam şişme catlama herhangi bir anormallik yok. Yazı cok uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız memnun olurum teşekkurler