Selamlar. Cihazım olan Casper Nirvana C300 Silver model laptopa Windows 10 yukluydu. Cihaz cok kotu durumda olduğu icin Windows 7'ye geri duşurmek istedim. Lakin HDD formatı GPT ve USB formatım MBR olduğu icin hata aldım ama cihaz icindeki Windows'u da silmiş bulunmuştum. Şimdi yukle ekranında CMD'ye girerek HDD'yi sıfırlayıp MBR formatına cevirdim. Sonrasında cihaz yuklemeye başladı ama sonlara doğru dondu. Ben de cihazı zorla kapattım ve tekrar sıfırlayıp formatı denedim ama her seferinde Windows'un kendi kendine kuruluma başlaması ve birden hata verip kendini yeniden başlatması yuzunden işleme devam edemedim. Onun icin de bir cozum buldum bir sure sonra. CMD ekranına girip sorunu duzelttim lakin cihaz bu saatten sonra aşağıdaki fotoğrafta da gorduğunuz gibi hicbir surucu bulamıyor, internete dahi bağlanmama izin vermiyor hicbir şekilde. Bunu duzeltmenin herhangi bir yolu var mıdır? En azından cihaz internete bağlansın geri kalan surucu yuklemelerini Intel driver Support assistant ile hallederim ben bir şekilde.
Dip not: Kardeşimin laptopundan ağ bağdaştırıcı surucusunu de Intel proset Wi-Fi surucusunu de indirip USB bellek vasıtasıyla aktarıp kurmayı denedim. Olmadı ;(