Win 7 x64 Ultiamte kullanıyorum.
Sorunum: Bilgisayar masaustune gelene kadar gayet hızlı bir şekilde acılıyor, masaustune geldiğimde saatin olduğu tarafta ağ bağlantısı yuvarlak mavi ikon şeklinde donuyor gorunuyor yani ağa bağlanıyor olarak gorunuyor, eskiden o cok kısa surerdi 2-3 saniye ancak surerdi şimdi ise 40-50 saniye suruyor ve o mavi donen şey bitmeden AMD catalyst, ve acılışta bir kac programım başlamıyor, tabi bu esnada google chroma girebiliyor ve internette dolaşabiliyorum fakat bilgisayarıma sağ tıkladığımda ozellikler kısmı gorunmuyor ve calıştır komutundan msconfig, cmd v.s actığımda illa o internetin kendine gelmesini bekliyorum.
Bende ethernet surucusundendir diye sildim ve en guncelini tekrar kurdum sorun yine aynısıydı, bu sefer ethernet kablosunu cıkardım kasadan internetsiz acayım dedim yine aynı şekilde o mavi yuvarlak şey internet gostergesinin uzerinde donuyordu yine onu bekledim biraz sonra PC kendine geliyor.
Diskte yavaşlık var desem SSD kullanıyorum yani cok kısa surede masaustune gelebiliyorum fakat illa o işareti beklemek zorundayım fakat internete o esnada girebiliyorum onda sorun yok.
Win 7 korsan surumunu kullanıyorum, en son guncelleme yaptıktan sonra sanırım boyle bir şey oldu ilk başta siyah ekran almıştım yakalandığımızdan sonra o siyah ekran sorunu cozdum boyle oldu.