Selamlar arkadaşlar sistemim;
Gigabyte P7H67 anakart. i5 2500. 4 GB RAM. Kurulacak işletim sistemi Windows 7 64 Bit. Arkadaşlar boot icin her anakartta yapıldığı gibi boot ve BIOS ayarlarını yapıyorum. Fakat Windows'u kurmak icin disk sececeğimiz bolumde başlıkta yazdığım hatayı alıyorum. Hatta Windows duzgun calışması icin gerekli alanlar oluşturacaktır diye uyarıdnfys a vermiyor. Technopat forumdaki Recep abimizin sunduğu cozumu yapmaya calıştım fakat oradaki komut işletmelerinde nfts quick ns gibi kodların olduğu bir komut vardı tam hatırlayamadım. Bu komutu yazdığımda %0 dosya sistemi uyumsuz hatası alıyorum. Normalde orası %100 olması lazımdı. Şimdi başka bir USB bellekten deneyeceğim. USB 2.0 ile ve 3.0 ile de denedim olmadı. Onun haricinde farklı hard disk lerlede denedim olmadı. Fakat anakart arızalı olabilir mi? Bu durum anakart arızasına işaret midir? Gigabyte yazılı bir blok sanırım guney cipsetti biraz fazla ısınıyor gibi geliyor bana. Sistem hic acılmamazlık yapmıyor. Bir de sağlam taktığım ve sağlam donen hard disk kurulum ekranına gelmeden daha icinden ses geliyor bazen her kurulum yapmaya calıştığımda olmadı bu durum. Umarım anakartım arızalı değildir. Son olarak IDE ve AHCI modlarını da denedim.