Merhaba Arkadaşlar. Sizlere cok onemli bi derdimi anlatacağım cunku delirmek uzereyim. Kendime bir sistem topladım ve bu sisteme windows 7 kurmak istiyorum. Win8 niye değil derseniz alışkanlık diyelim. Neyse yuklemek icin USB'ye boot ettim usb'den atarken kurulacak yeri yani C diskini Sectiğimde Alltaki Hatası Veriyor
Şimdi Alttaki Videoyu İzleyin Biosta O Ayarları Yapınca C Diskini Secip Kurabiliyorum Sıkıntı yok. Yavaş ama onada katlanıyorum. O ayarları yapıncada yeniden başlattığımda normal bios ayarlarına donunce siyah ekranda kalıyor bilgisayar, kuruluma devam etmiyor. BIOS ayarlarını sıfırlamadan kuruluma gecersemde ikinci hatayı veriyor. Eksik veya bozuk sistem dosyası hatası ama butun dosyaların calıştığını ve tam olduğunu biliyorum. Gidip arakdaşın bilgisayarına attım sıkıntı yok deli olmak uzereyim bana bir yol gosterin lutfen.

" Windows bu diske yuklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske onyukleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın bios'unda etkinleştirildiğinden emin olun."
Genişletmek icin tıkla...

Yaptığım bios ayarı:

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

Yardım edebilecek kimse yokmu?