Windows 10'da yapanları gormuştum ama Windows 7'de yoktu cunku gorev cubuğunu normal yollarla kaldıramıyorduk ama ben bluru kaldırmanın yolunu buldum ve bu şekilde artık kendi gorev cubuğumuzu tasarlayabileceğiz videolu olarak da cektim isteyen oradanda izleyebilir.
-Adım 1-
En altta koyduğum linkten programı indirip exe dosyasını calıştırın ve karşınıza cıkan kısımdan alttaki tiki işaretleyip disable blur seceneğine tıklayın eğer bunu yapmazsanız yaptığınız gorev cubuğu soluk renkli ve bulanık gozukur.
-Adım 2-
Ekranınızın tam boy SS'ini alın ve Photoshop programına yukleyin ardından ismini bilmediğim kare secme aracını alıp gorev cubuğunu icine alın.
-Adım 3-
Sağ tık yapıp layer VIA cut seceneğine tıklayın ve sonrasında backgroundu silebilirsiniz.
-Adım 4-
Size kalan gorev cubuğunu istediğiniz gibi ozelleştirin fotoğraf, yazı, desen koyabilirsiniz videoda benim nasıl ozelleştirdiğim var.
-Adım 5-
Sonrasında boş kalan yere istediğiniz bir fotoyu koyun ve PNG olarak kaydedin.
-Adım 6-
Kaydettiğiniz PNG'iyi masaustu arka planı yapın ve oldu hayırlı uğurlu olsun.

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

TaskbarBlurToggle_020 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com