Dun oğlen oyun yukledim, exe uzantılı bir oyundu. acılmıyordu .internetteki sonuclara baktım Windows 7 de exe dosyası sorunu diye. Microsoft'un yazdığı bir makaleyi gordum orada regedit te bir şeylerin değiştir falan diyordu. linkini atarım zaten bakabilirsiniz .orada denilenlerin hepsini yapıyordum sonra 9. komuttaki denilen şeyi bulamadım sonra dosya gezgininden aramaya karar verdim .fakat Windows gezginini acılmadı bu dosya acılamıyor sorunu verdi .başka bir uygulama ile acın dedi .bende herhalde onu sececeğim guya onun yardımıyla o acılacak zannettim ve uygulama olarak WordPad'i sectim sonra dosya gezginini acmaya calıştığımda WordPad acıldı sonra başka bir uygulamayı acmaya calıştım .onu actığımda da WordPad acıldı .Google'da da tum uygulamalarda WordPad acıldı .bir ac kapa yaptım sonra bildirimler geldi Windows sorunları var diye. webden antivirus bakın dedi bende o sayede Google'a girebildim antivirus yuklemeye calıştım yuklendi .onu actığımda da WordPad acıldı sistem geri yuklemeyi acmaya calıştım onda da WordPad acıldı komut istemini acmaya calıştım .onda da WordPad şu an masaustumun coğunluğu WordPad logolarıyla dolu .butun uygulamalar WordPad oldu. format atmak istemiyorum formatsız bir yol var mıdır acaba? Acabildiğim uygulamalar Google dosya gezgini.
Not:regedit yok calıştır kısmında oyle bir uygulama yok diyor.
Baktığım sitenin linki:Windows 7 veya Windows Vista'da .EXE dosyaları acılmıyor