Merhaba Arkadaslar .

Bilgisayari alali 4 ay oldu. Ben yurt disinda kaliyorum. Turkiyeye izine geldim ve gelmeden oncede zaten pc cok iyi bir sekilde calisiyordu. Turkiye'den geri dondum, PC'yi acicam acilis ekraninda kaliyordu ve ilerlemiyordu pc. Ben de formatlamanin en iyi cozum olucagini dusunup formatladim.

Bilgisayarin ilk aldigimdaki hizi 3.10 Ghz´di, formatladiktan sonra bu hiz " 2.40 Ghz ve 2.39 Ghz " Olarak Degisti. Bundan onceki hizi cok iyiydi ve hic donmadan islemlerimi yapiyordum. Şimdi bazi yerlerde donmalar olusuyor. Programmlarin acilis hizlari dahada azaldi. İlk aldigimda programa tikladigim anda aciyordu, oyunlarda kesinlikle donmalar olmuyordu. Ekran kartimda hic bir sorun yok. Bilgisayardaki butun suruculeri guncel tutuyorum. Kasanin yan kapagini cikardim ve hava almasi icin geri takmadim. Parcalari haftada 1 temizliyorum, tozlanma da yok. Tek sorunum PC'nin islemci hizi dustu. 3.10 Ghz olan hizi 2.40 ve 2.39 Ghz olarak degisti.

Asagiya bilgisayar hakkinda bilgiler yani resimler aticam. Bi bakarsaniz cok sevinirim. Bilgisayari aldigimda aldigim kisi overlock olmadigini soyledi PC'de. Tabi ona guvenerek aldim ve aslinda overlock varsa ve 3.10 Ghzye cikabiliyosada ayri tabi guzel yani. Ama oyleysede belkide pc bu yuksekte hizi kaldiramadigindan cokmus olabilme ihtimali de var tabi. Ama bence overlock yoktu hersey yerindeydi. Cunki isinma da olmuyordu ki zaten isinma felan olsaydi aldigim gunden izine gidecegim gune kadar coktan yanmis olurdu pc. Yani overlock oldugunu dusunmuyorum . Eger sizler bunun cozumunu biliyorsaniz eger yardimci olmanizi bekliyorum lutfen .