Herkese selamlar arkadaşlar. Daha once hic başıma gelmeyen, gormediğim, duymadıgım bir şey başıma geldi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 7'de format atarken 100 MB'lik sistem dosyası, 450 GB'lik ''D'' surucumdeki yedeklerle birleşerek 450 GB'lik bir sistem dosyası oluşturtu ve şu an gozukmuyor bilgisayarımın icinde. İcinde benim icin cok onemli yedeklerim var. 1.5 TB'lik harddisk'ten şu an sadece C kısmı, 950 GB'lik yer gozukuyor. O 450 GB'lik sistem dosyasına nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum sizden.
Alttaki resimde disk yonetimindeki durumu gosterdim. Hicbir şekilde acamıyorum surucuyu. Windows format attığımız disk bolme gibi işlemleri yaptıgımız yerde de surucuye herhangi bir mudahelede bulunamıyoruz. Bilmedigim icin soruyorum, iki tane birincil bolum var bu benim dikkatimi cekti. Yaptığım yanlış bu mudur? Bunu nasıl yaptığımla alakalı cozum uretecek biri varsa nasıl başıma geldiğini de kısaca acıklayabilirim. Ayrıca ilk kez konu acıyorum, bir yanlışım olursa kusura bakmayın.