Arkadaslar anlatmaya şoyle başlayım;

PC'im tam 7 senelik bir masaustudur. İlk alındığında Windows XP kuruluydu ve 2011 e kadar her turlu oyunu, programı vs her şeyi kaldırıyor ve kasmadan donmadan kullanabiliyordum. 2012 baslarında bir şeyler oldu PC'ye kasmalara basladı FPS duşuşleri yasandı ve ben de işlemcinin macununu değiştirdim ama fayda etmedi. 2012 yazında Windows 7 ye geciş yaptım ama sorun dahada fazlalasarak devam etti ve devam ediyor.

1. Oyunlarda FPS 10-20 lerde dolasıyor adam gibi oyun oynayamıyorum.
2. PC fanları cok yuksek hızda donuyor ve ses yapıyor temiz oldukları halde.(4000 rpm)
3. AMD Catalyst driver kontrol panelim 1 yıldır acılmıyor ne yapsam acamadım kontrol panelini.
4. Asus P5VD2-MX anakart Bios guncellemesi yapamıyorum hata veriyor tahminimce 2007 surumu var.
5. PC ilk acıldıgında hicbir program acılmadan oyuna girince kasma az oluyor ancak Chrome tarzı programlar acılınca baslıyor kasmaya
6. Kasma sorunu zamanla coğalıyor orn: ilk acıldıgında FPS 60-70 20dk sonra : 15-20 1-2 saat sonra 0-10

Virusden şupheleniyordum ancak format atılınca bile devam ediyor ve Kaspersky İnternet Security kullanıyorum virus giremiyor. (Combofix ile bircok kez tarama yaptım)

PC Ozellikleri

Windows 7 32 bit professional
2.80 cift cekirdek işlemci
ATİ Readon HD4600 ekran kartı (1GB)
3 GB DDR2 Ram

Allah rızası icin yardım edin bıktım artık kasmalardan donmalardan :S