Merhabalar herkese.

Benim PC ’de Windows7'de acılırken yani yuvarlak toplar donerken bir donma meydana geliyor. Yaklaşık 8 ile 10 dakika arasında duzeliyor, amblem oluşarak oturum acılıyor fakat bu seferde DVD calışmıyor, hic bir işlem yapılmıyor. Bazı yerlerde ve arkadaşlarım fan bozulmuş dedi. Ana fanı değiştirme imkÂnım yoktu. Ekstra bir fanım vardı: onu takmama rağmen sorun cozulmedi. USB ’dendir dendi. Her yolu denedim, yine duzelmedi. Başlangıcta acılan programlardandır dendi, yine duzelmedi.
Ne yapmam gerek bilmiyorum ve bunlarla birlikte herhangi bir oyuna girince cok aşırı ısınma başlıyor. Onu da cozemiyorum. Windows 7 ’deki olcerlere bakarak soyluyorum RAM %97 98 ’leri buluyor. CPU ise %75 80 oluyor. Bilgisayara şans eseri format attım. 32 Bit iken birkac kere duzelmedi. 64 Bit şu an. 64 Bit ’de cok iyi değil bilgisayar. Ozelliklere gelirsek:

2 GB RAM 2 GB nVidia Geforce210 AMD Phenom x4 9350
Şunu da ek olarak soylemek istiyorum. Hatayı resimleyemiyorum. Dışardan el ile cekmem gerek. Hemen yapmaya calışacağım fakat benim yakın arkadaşımın işlettiği internet cafede de aynı PC var. Ben aktif bir Metin 2 online oyuncusuyum. Benim PC ’nin aynı ozellikleri aynısı cafede 5 tane oyun acsam da tık etmiyor PC. Evimde 1 tane acsam ısısı tavan yapıyor. Sıııı diye bir ses cıkıp donuyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Buda acılmayla ilgili bir sorun mudur acaba? Bu acılma sorununu cozsem de benim icin makbule gececektir. Cunku ne kadar arasam da bir cozum bulamamaktayım. Yardımınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar...