Merhaba beyler, bilgisayarımda muzik dinlerken ya da film izlerken birden bire 5-6 saniyeliğine ses titremeye ve parazitleşmeye başlıyor. Windows Media Player ve VLC ile denedim sonuc değişmedi. Dinlediğim muzik ya da izlediğim film HDD'mde yani internet bağlantımla yada DVD-Rom'umla ilgili bir sorun değil bu. Ses titrediği sırada PC birden muthiş kasmaya başlıyor ve mause imlecini hareket ettirdiğimde bile imlec tekleye tekleye ilerliyor. Bigisayarı kapatıp acıyorum sorun ortadan kayboluyor ama bi saat kadar sonra tekrar kasmaya başlıyor. Bu kasma sorununun virus nedeniyle olabileceğini duşunup ESET Smat Security 5.0.94.0 kurdum ve C'yi taramaya başladım. Tarama başladıktan sonra bir dakika icerisinde işlem %59 a ulaştı ve daha sonrada pencere kapandı. ESET'i tekrar actığımda taramanın %0 olduğunu ve hicbir dosyanın taranmıyor olarak gorunmesine rağmen tarama devam ediyor yazısını gorunce sırasıyla "Taramayı on plana getir" ve "Taramayı gunlukle birlikte yeni bir pencerede goster" dedim. Acılan pencerede Tarama ilerleme durumu %0 ve taranacak dosyanın olmadığı gordum. Yani %59 olmadan once tarananlar bile listede yoktu. Ayrıca %59 olmadan once birkac hata mesajı vermişti bu pencerede ama tekrar actığımda o hata mesajları da yoktu. Taramayı durdur veya taramayı duraklat dediğimde ise hicbir tepki alamıyorum. bende oturumu kapatıp tekrar actıktan sonra taramaya baştan başladım. Ama yine aynı olaylar oldu. Tarama devam ediyor diyor ama "Hedef: " kısmında hicbir şey yazmıyor ve tarama ilerlemiyor.
O ses sorununun ve ESET'in anlayamadığım sorununun cozumu bilen var mı ?