Herkese merhaba. Bu forumu internette sorunuma cozum ararken gordum. Bir cok kişinin dermanı olmuşsunuz ama hicbiri bende işe yaramadı. Sorunumu kokten anlatmak gerekirse 2 ay oncesinde kasılmaya başladı bilgisayarım. Gecen seneki yaz tatilinden beri windows 8 kullanıyorum. Bu kasılmalara anlam verememiştim ve pek de sallamamıştım ancak 1 ay gectikten sonra bilgisayarım coktu ve zorla masaustunu acıp iso'dan format attım. İlk kasılmaların başladığı hale geldi en kotusu olmasa da sorunu atlatamadığım belliydi.

Birkac gun once yine ağlamaya başlayınca bilgisayar ben de 8.1 kurarsam duzelir diye duşundum. Dun gece indirdim ve kurdum. Cok hafif arada takılmalar olsa da sorun duzelmiş gibi gorunuyordu. Ancak bir kac saat once Dota 2 oynarken bir anda dondu 2 dakika bekledim kendine gelmeyince bende duğmeye basarak kapattım bilgisayarı. Ancak ondan beridir acılmıyor. Windows acılırken ya bir kac aydır gorduğum "reboot and select a boot device" uyarısı cıkıyor ya da mavi Windows logosu gelip yukleme yaparken "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" deyip kendini kapatıyor. Altta sorunun neyden kaynaklandığının yazdığını biliyorum ama hemen geri kaybolduğu icin goremiyorum.

Ayrıca şu videoyu cektim hicbir onarım işlemi kabul edilmiyor ve komut sistemine yazılanlardan da hep hata alıyorum. Guvenli modda calıştırmak icin bir komut yazıyordu sanırım bu forumda ancak o da işe yaramıyor yeniden başlatıp tekrar deneyin diyor ama olmuyor. Scannow komutu da hata veriyor. 1 Yıldır bilgisayarcı yuzu gormedi, bilgisayarıma 1-2 ayda bir bakım yapıyorum. Donanımsal olarak bir sorun olduğunu zannetmem. İşlemcim i7 2600 (k'sız olanı) anakartım ise Asus Sabertooth Z77. Sizce neden boyle bir problem olur? Tanıdığım tek bilgisayarcı da kapanmış başka bilgisayarcılara da teslim etmek istemiyorum. Sorunumu nasıl cozebilirim. Buraya kadar okumuşsanız bile teşekkur ederim.

- - - Guncellendi - - -

Az once hatayı videoya cektim ancak aşırı bulanık cıkmış. Gorebildiğim kadarıyla hatada INACCESSIBLE BOOT DEVICE