İşlemci: AMD FX-8300 3.3 GHz Anakart: Gigabyte 990XA-UD3 Rev3.0 Ekran Kartı: ASUS R9 270X 2GB GDDR5 256Bit RAM: GSKILL RipjawsX 8GB Dual Kit DDR3 1600 MHz PSU: Cougar CMX 700w +80 Kasa: Zalman Z11 Plus HF1 Soğutucu: Zalman CNPS10X Optima SSD: Kingston V300 60GB SSD HDD: Seagate Barrauda 500GB SATA III Harici HDD: Western Digital 1TB USB 3.0 Monitor: Asus VS239HV 23" DVI HDMI VGA OS: Windows 7 Home Premium 7601 Kulaklık: Bloody G528C 7.1 RGB Mouse Pad: Bloody B-071 Offense Armo
Bu sistem ile Windows 10'un her surumunu kullandım, denedim ama tam olarak istediğim performansı alamadım. Windows 7 ve 8.1'de cok guzel calışıyor sistem. Zaten benim sistemim de kullandığım donanımlar Windows 8.1 zamanında cıktığı icin uyumlu calışıyor. Ornek vermek gerekirse, anakartımın BIOS'un da Windows 8 ve 8.1 ile alakalı birkac ayar ve secenek var. Bu yuzden daha stabil calıştığını duşunuyorum. Bir sorum var, beni aydınlatırsanız cok sevinirim.

Ben şimdi 8.1 kurmak istiyorum fakat ekran kartımın 2017'den kalma suruculeri var yani guncel surucu desteği yok. Sadece Windows 10 ve 7 icin var. Bu iki Windows surumu icin olan suruculeri de bu arada 8.1'de denedim, kurulmuyor, hata veriyorlar. Belki kurar dedim ama olmadı. Eski surucu ile ekran kartımı kullansam bana bir zararı olur mu? Acaba oyunlarda ozellikle FPS sıkıntısı ceker miyim? Yoksa oyle aman aman fark olmaz mı dersiniz? Ona gore kurup kullanmak istiyorum. Samimi soyluyorum, benim sistemim 8.1 ile cok uyumlu stabil ve hızlı calışıyor. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız cok sevinirim.