RAM 4GB DDR3 Ekran kartı Intel HD Graphics İşlemci İntel Celeron N3060
Arkadaşlar oncelikle merhaba. Dun Windows 8.1 Pro'ya gectim. Windows 10 hem kasıyordu hem de sıkıcı gelmeye başlamıştı. O yuzden gectim. Oncelikle sistemi duşuk olanlar bence gecmeli cunku bayağı hızlı.

Artıları:
Sistem erken acılıyor. Ben Windows 10 kullanırken PC 13-14 saniyede acılırken Windows 8.1de 6 saniyede acıldı. Hafif bir işletim sistemi. Uygulamalar daha hızlı acılıyor. Bence teması guzel. Kaynak tuketimi duşuk. Benim bilgisayarım boştayken %10-15 CPU %35-40 RAM yiyor. Eksileri
Başlangıc menusu cok karmaşık ve kotu. Arama simgesi gorev cubuğunda değil. Sağ taraftaki gizli bir bolmede bu da insanın işini zorlaştırıyor. Ben genel olarak beğendim. Fakat oyunlarda cok buyuk bir FPS artışı yok. Orneğin Windows 10'da Mount and Blade Warband oynarken yaklaşık 50-55 FPS alırken bu sayı 55-60 oldu. Gecmek isteyen varsa gecebilir. Dediğim gibi oyunlarda cok FPS artışı olmadı ama Bilgisayarın kendisinde ben buyuk bir hız artışı gordum. En basitinden sağ tık yaptığımda menu daha erken geliyor. Ben en az 1 hafta daha kullanacağım eğer bir sorun cıkmazsa devam edeceğim.