Omthing airfree AirPods satın almıştım. Laptopuma bağlamak istiyorum ama laptopumun kendisinde Bluetooth ozelliği olmadığı icin bu ozelliği USB yardımıyla kullanıyorum. İnternetten videolara baktım. Ayarlardan Bluetooth bolumune girip cihaz ekle seceneğini secmem ve oradan kulaklığı bulup eşleştirmem gerekiyor ama sorun şu ki kulaklık gozukmuyor. Direkt Bluetooth uzerinden eşleştirince de hicbir şey olmuyor. Kulaklık sağlam. Anne babamın telefonları uzerinde denedim gayet guzel bir kulaklık. Hatta kendi tuşlu telefonuma bile bağlanıyor tabii sesini ayarlayamıyorum ve dayanılmaz yuksek ses geliyor. Normal telefonlarda ayarlanıyor, tuşlu telefonda olmuyor sadece. Bu yuzden son secenek laptopa bağlayıp kullanmak kaldı ve o da olmuyor. İade de edemiyorum kulaklığın kutusu aynı kahve paketleri gibi sadece yırtılmak uzere tasarlanmış bu yuzden mağazaya gotursem de kabul etmiyorlar. Tabii tuketici haklarıyla her turlu paramı alırım ama 200 TL icin aylarca beklemeye değmez. Gereksiz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın.
Acer Aspire 5552G-N954
Windows 8.1 Pro.