Herkese merhabalar, problemim acık. Sadece detaylara gireceğim.
Bilgisayarım W 8.1 preview yukluydu. Bugun 8.1 'e yukselttim. Fakat Butun dosyalarımdan kurtulup temiz bir kurulum yapma istedim.Sağ taraftan ayarlara gelip, bilgisayar ayarlarına tıklayıp daha sonra update and recovery seceneğine gelip, recovery seceneğine geldikten sonra remove everything and reinstall Windows seceğinden get started seceneğine tıklıyorum. Fakat bana verdiği uyarı şu :

Kod:Panoya kopyala
"Insert Media" "Some files are missing. Your Windows Installation or recovery media will provide these files."

Ben de bu yazıyı gordukten sonra Windows 8 iso dosyasını indirdim ve usb flash drive a kurdum. Daha sonra aynı işlemi tekrarladım fakat problemim hala aynı. Daha sonra Windows 7 den 8 e gecerken kullandığım microsoftun setup dosyasını indirdim ve onu kullanarak yuklemeye calıştım. Bu seferde key leri kabul etmiyor. 2 farklı setup var. Bir tanesi Windows 8 icin diğeri ise 8.1 . 8 icin olanda aldığım uyarı

Kod:Panoya kopyala
This product key cannot be used to install a retail version of windows 8.

8.1 icin aldığım uyarı ise boyle bir key yoktur. Normalde direk usb uzerinden boot edip Windows 8 in kurulumunu yapardım da acaba key den problem yaşar mıyım korkusu var biraz uzerimde. Cunku problemi anlayabilmiş değilim. Sistem uzerinde anahtarım 8.1 olarak gozukuyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.