@Recep Baltaş kardeşim bu konuda oncelikle senden yardım bekliyorum sen yoğunsan diğer yonetici arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ben uzun zamandır Win 7 kullanıyordum dun oğle saatlerinde Win 8'e gectim ve hoşuma gitti artık bunu kullanmaya karar verdim daha sonra nette gezerken 8.1 guncellemesinin olduğunu fark ettim. Dunden beri de bununla uğraşıyorum artık beynim sulandı adeta. Paylaştığınız 8.1 kurulum rehber videosunu seyrettim forumlarda gezdim ve yuklemeye karar verdim. Yuklemeyi mağazadan guncelleştirme yoluyla yapmayı sectim.

Microsoft'un sitesinden Guncellemeyi edinin' kutucuğuna tıklıyorum indirip kuruyorum guncellemeleri denetliyor sonra kurduktan sonra yeniden başlatmak istiyor başlatıyorum pc tekrar acıldığında mağazaya yonlendiren bildirim gelmiyor. Rehber videosunda sizin hemen geliyordu merak ediyorum sizin orijinal Windows mu? yani mağazaya yonlendirmesi icin orijinal Windows 8 mi kullanmam gerekiyor? ya da orijinal değilse bile 8.1 kurma işlemini win 8 i etkinleştirdikten sonra mı yapmam gerekiyor yoksa etkinleştirmeden once mi yapmam gerekiyor? Yardım ederseniz sevinirim.