Merhaba ben Emre forumda yeniyim ve bu benim ilk mesajım.

Forumda biraz dolaştığımda Windows 8 herkes tarafından onerilmiş.

Ben şu anda Windows 8.1 preview kullanıyorum. Windows 7 den Windows 8.1 e gecmiştim cunku Windows 8 bende sorun yaratıyordu sorunlar şunlar:

-Bilgisayarı ilk actığımda Windows ekranı kapandıktan sonra hep karanlık bir sayfa geliyordu. Ben de kapatmak zorunda kalıyordum.

-İkinci kez acıldığındaysa bilgisayarın fanı cok hızlı calışıyordu ve acıldıktan 1dk sonra bilgisayar kendiliğinden kapanıyordu(gucu kesiliyordu). Bunu engellemek icin bilgisayarı 2. kez actığımda once uyku moduna alıyordum sonra tekrar acıyordum.

-Arada sırada bilgisayar kapanmıyordu, kapandığında da yeniden acıldığı oluyordu.

Tabii bu sorunları beni bilgisayarı acıp kapatmada cok zorluyordu bende Windows 7'ye gectim. Windows 8.1 bir cıktığındaysa denemek istedim ve yukledim şu ana kadar bu sorunların hic birini yaşamadım. Peki bir sonraki hareketim ne olmalı yani Windows 8.1 final cıkınca?

İkinci sorumsa şu 32bit mi 64bit mi ? Bilgisayarım 64bit'e uyumlu ama Windows 7 64 bit yuklediğimde bilgisayar cok yavaş calışmaya başlamıştı bende 32 Bit'e geri donmuştum ne yapmalıyım?

Bunlar bilgisayarımın ozellikleri:

-İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz 2.00 GHz
-Yuklu Bellek (RAM):2,00 GB (Bazen "4,00 GB (Kullanabilir RAM = 2,00 GB)" yazıyor.)
-Sistem Turu: 32 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci

Lafı cok uzattım. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler.