RAM 4gb (ddr2) Ekran kartı Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family İşlemci Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1.86GHz (2
Benim Windows 8.1 32 Bit. Onu 64 Bit'e cevirmek icin format atmak istedim. ISO'yu farklı bir yerden indirdim olmadı ve ekranda USB'ye erişim yok diyordu sanırım. Ondan sonra USB'nin guvenliğinden yetki vermeye calıştım hata verdi. Sonrada herhalde ISO'da sıkıntı var dedim Microsoft'un sitesinden indirdim. Ama yine olmadı bu sefer de "bicimlendirilirken beklenmeyen hata" dedi.
Rufus'da ki butun secenekleri denedim, değiştirdim yine olmadı. Ondan sonra başka bir bilgisayarda denedim ve yazdırdım ve yazdırırken sıkıntı cıkmadı. Ondan sonra kendi bilgisayarımı actım USB'yi başlattım ekranda İngilizce "USB boot edilemiyor" yazdı. Ondan sonra bilgisayarı normal actım USB'yi taktım dedi ki "USB'yi goruntulemek icin bicimlendirme gerekli dedi. Bende bicimlendirdim ve tekrar diğer bilgisayara USB'yi taktım ondan sonra taktığımda "USB'yi goruntulemek ve yazdırmak icin yetkiniz yok" diyordu. Bende hpu disk format ile format attım ve duzeldi. Ondan sonra kendi bilgisayarıma tekrar taktım ve kendi bilgisayarımdan yazdırmaya başladım ama yine "bicimlendirilirken beklenmeyen hata" dedi rufus. Ondan sonra disk yonetiminden birimi silmeyi denedim ama tuşa tıklayamıyordum izin yoktu.
Ondan sonra CMD'den kendi kullanıcımı yonetici yapmayı denedim zaten bilgisayarın yoneticisisin dedi. Ondan sonra USB'nin ozelliklerine girdim USB'yi denetle dedim ondan sonra bekledim hata bulundu ama duzeltilemedi dedi ondan sonra chkdsk ile bazı işlemler yaptım USB'ye tamamlandı falan dedi ondan sonra tekrar denedim yine aynı hata.