Arkadaşlar bugun normal bir gundu. Biraz oyun oynadıktan sonra oyunu kapatıp YouTube'a girdim. Amnesia the Dark descentte bir kısmı yapamıyordum ve YouTube'dan videosuna bakacaktım nasıl yapılıyor diye. YouTube'a girip tam "Amnesia" yazacakken bilgisayar kendi kendine kilitlendi. Kilitlendi dediğim donmadı arkadaşlar. Direkt kilit ekranına geldi şifre girme yerine. Sonra tam şifreyi girecekken sağ ustte bir yazı geldi. Goruntu bana ait değil internetten aldım ama bu yazının aynısı geldi;

"Kişisel bilgisayarınız goruntuyu başka bir ekrana yansıtamıyor. Surucuyu yeniden yuklemeyi veya farklı bir video kartı kullanmayı deneyin." hatası. Bu ne alaka şimdi? Durup durmadık yere neden boyle oldu? Ayrıca bu yazıyı kapatıp her şifreyi girmeyi denediğimde 1-2 harf yazdıktan sonra tekrar tekrar aynı hatayı vermeye başladı ve şifreyi yazıp bilgisayarı acamadım. Sonra bilgisayarı komple kapattım fişi cekip taktım. Bilgisayarı tekrar actığımda bu hatayı vermedi. Ancak şuphelendim. Bu ne olabilir? Şimdi Kaspersky indirip tam tarama yapacağım. @Recep Baltaş @yener999 yanlış hatırlamıyorsam siz anlıyordunuz bu işlerden. Bir bakabilir misiniz?

İşletim sistemim: Windows 8.1
RAM: 4 GB.
İşlemci: Intel(R) Celeron(R) CPU G550 2.60 GHz.
64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.