Oncelikle iyi gunler. Bir desteğinize ihtiyacım var yeni bir PC aldım Lenovo (Ideapad Intel Celeron N4020 4 GB 128 GB SSD 14" HD DOS Dizustu bilgisayar 81VU006STX) Trendyol'dan bunu aldım. Elime sağlam ulaştı ama işletim sistemi yanında gelmedi ben de evde hazır bir flash belekten yuklemek istedim ama "Yeni bir bolum oluşturmadık veya mevcut bir bolum bulamadık. Daha fazla bilgi icin kurulum gunluğu dosyalarına bakın." hatasını aldığım icin yapamadım flashı 1 hafta once masaustumu cok kolay bir şekilde formatladım sorunsuz, o yuzden ben de dedim muhtemelen flash kurulumu ile bu PC ozelikleri farklı olabilir. Flaşı 64X GPT NTFS 8.1'e gore hazırladım. Acaba bu PC 32X ya da MBR veya FAT32 gibi farklı sistemde olduğu icin mi o hatayı alıyorum yoksa başka bir sorun mu var? YouTube'dan baktığım hicbir video cozum olmadı.

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

şu videoyu izledikten sonra da olmuyunca foruma yazdım sonra bi biosa gireyim belki bişiler bulurum diye kapatm pc tekrar acınca biosa girmeden flaş takılı bile değilken ( video iceriğinde flaşı disk icinde yeni bir yere kopyalytı adam ) kurulum ekranı geldi ilerledim ilerledim geldim dik kısmına baktım hata yok diski secip ileri dedim ve kuruldu yani sorun cozuldu yeniden başlatmak yetiyormuş