Merhaba, cihazım Windows 7 idi, 8.1'e yukselttim.

Yukselttikten sonra butun driverlarını guncelledim. En son olarak ses surucusunu guncelledim yeniden başlatmamı istedi, başlattıktan sonra siyah ekran geldi. Herhangi bir şekilde cihazının marka amblemi falan da gelmedi, direk siyah ekran geldi. Cihazı kapatıp yeniden actım. Duzeldi ardından cihazın ekran kartı surucusunu guncelledim. Cihazı yeniden başlattım gene aynı şey oldu. 2 3 kapat actan sona direk Shift tuşu ile onarma seceneklerine gelip guvenli moda girmek istedim ama olmadı. Bende cihazı tekrar yeniden başlattım aynı sorun ile karşılaştım. Tekrar 2 3 denemeden sonra acıldım bu kez sistem geri yukleme menusune girdim. Onceki yedekleme yapmış olduğul surume geri doneyim dedim. Başarılı bir şekilde işlem tamamlandı. Cihazı yeniden başlattım. Yine ekran gelmedi.
Cihazın RAM'leri ile biraz oynadım ekran gelmedi.
Cihazı actıktan 5 dakika sonra falan Caps Lock, NumLock tuşlarına basınca ışıklar yanıp sonuyor ama ekran gelmiyor.
Sizce bu hata neden kaynaklanıyor?
RAM icin icini actığımda ustten goz attım. Bu sorunu yaşayanlar varsa nasıl cozduklerini anlatıp ona gore cihazın icini detaylı bir şekilde acmayı planlıyorum.

Şimdiden teşekkurler.