6.Sınıf = 467
7.Sınıf=459
8.Sınıf=482
Oyp=470 Bu arada cok fazla kitap oneriliyor benim size tavsiye ettiğim kitaplar ve sizden yapmanızı istediğim bi kac şeyle belkide bu sene cok iyi bir puan alabilirsiniz yada kendinizin ustune cok koyarsınız.
İlk olarak Turkce= Turkce benim gecen sene girdiğim sınavda 23 sorusundan 15 e yakın olması lazım yada daha fazlası PARAGRAF sorularıydı bu yuzden coook fazla kitap okumanız lazım! Okuyun ya her turlu okuyun canınız sıkılınca bile okuyun .Bide turkcede dil bilgisi konularına cok calışın tekrar yapn konu anlatımlı okuyun Onerdiğim Kitap ise Korfez Turkce soru bankası.Yada esen turkce soru bankası.(ozellikle esende paragrafları yapın)
Matematik= Matematik turk oğrencisinin garanti en zorlandığı derstir. Bu ders ise tabiiki tahmin edebileceğiniz gibi cok fazla soru cozmekle ve cozumlu orneklere bakmakla olur. Aslında iyi kavrarsanız cok kolay yapabileceğiniz derstir ama ben son 8. sınıfta 5 yalnış cıkarmıştım o ayrı

Onerdiğim kitap ise Esen ile Anafen matematik yada seviyesi biraz daha duşuk olanlar icin Zambak zirve yayınları iş gorur
Fen Bilgisi = Beyler hic yalan soylemiycem bu sene fen biraz daha zor. Ama Dna konularını falan kolay kavrarsınız diye umuyorum kuvvet ve hareket konusunda biraz zorlanırsınız belki ama onlarda soru cozulerek telafi edilebilir. BEnim tavsiye ettiğim kaynak. Coşku (konu anlatım olabilir ) Korfez dir.
İnkilap Tarihi = Beyler size soyle soyliyim tarihe az meraklıysanız yada okuduğunuz kafanızda kalıyosa inkilap tarihi sizin icin cocuk oyuncağı olabilir

Tavsiye ettiğim kynak ise Esen ve Anafen soru bankası olabilir veya coşku konu anlatımlı karar size kalmış

İngilizce = Aslında bu dersimiz benim en sevdiğim ve en iyi olduğum derstir ama yani coğu oğrenciyi zorlar coğu oğrencide cok iyidir bundada grammer bilgisi ve kelime bilginiz cok iyi olmalıdır bunun icin bi ingilizce kitap okuyabilirsiniz veya dizilerinizi ingilizce izleyebilirsiniz işe yarardır .
Tavsiye ettiğm kaynak Okyanus konu anlatımlı guzel kitaptır ama başka kaynakta alabilirsiniz size kalmış
Vee son 2 yada 1.5 ay kala deneme cozmeye başlıyabilirsiniz ozellikle karekok ve korfezin demeleri cok iyidir bence ve kitap olarak elinizdekileri bitirip Anafen 11 adımda Soru Bankası veya Korfez beşibiyerde olabilir
Arkadaşlar bu sınav onemli gercekten ve cok calışmanız lazım 8. cok onemli yeni sınav sistemi nasıl tam olarak bilmiyorum değişmişte olabilir ama 8. sınıf konularına boyle calışırsanız yararını gorursunuz Not: Dershanenin verdiği kitapları yapmayı sakın unutmayın