Merhaba,
Bilgisayarıma Win 8.1 kurmaya calışıyorum fakat sabahtan beri cozemediğim bir hata var.
ISO dosyasını Rufus yardımıyla kurdum fakat diskim kurulum ekranında diskim gozukmuyor. Dosyaları surukleyip attığımda dahi gozukmedi.
Bilgisayarımda sadece 256 GB SSD mevcut.
İşlemcim 7. nesil bir işlemci, VMD desteği yok. Daha once de format attım fakat bir sorunla karşılaşmadım. Yine de VMD dosyalarını indirip USB'de işletimin sisteminin kurulu dizine attığım halde gozukmuyor zaten.
UEFI kurulum yapıyorum olmuyor, FAT32 bilmem ne, ne kadar ayar varsa hepsini kombine ettim denedim, hicbir sonuc yok.
Win 8'in Pro farklı bir ISO dosyasını indirip kurdum, yine sorun değişmedi.
SATA Configuration secenekleri arasında sadece AHCI secenegi var ve degistiremiyorum.
Cok defa USB'yi cıkarıp baska porta taktım, bunu kurulum esnasında dahi yaptım ama hicbir sonuc alamadım.
Disklerimde bir arıza mı var diye disk yonetiminden baktıgımda sağ tık yapsam dahi birimi sil, kucult gibi seceneklerin aktif olmadığını fark ettim.
Sabahtan beri uğraşıyorum hicbir cozum bulamadım. Anlayan bilen biri varsa yardım ederse su bayram gunu cok buyuk sevaba girer
Dosya Ekleri technopat1.png 71,8 KB · Goruntuleme: 15
technopat2.png 72,9 KB · Goruntuleme: 17
1618435215171.png 332,1 KB · Goruntuleme: 13