RAM 8 GB Ram 1600 MHZ SSD veya HDD modeli HDD 465 GB SSD 240 GB Ekran kartı Nvidia Geforce 610M , İntel HD Graphics Anakart Lenovo mobil kart İşlemci İntel Pentium B960 2.20GHZ
Sorum belli, okumanızı tavsiye ederim. Hikayeyi baştan anlatayım...
RAM ve SSD var yukarıda gorulduğu gibi kaliteli. 10 denedim sistemde fakat guncel olduğu icin FPS duşuktu 8.1, 7'ye gore aslında 7 cok iyi FPS veriyor ama sorunsuz artık kullanamıyorum ama oyun icin halen super ama sorunsuzda kullanamıyordum. 8.1 ise şu an kullandığım surum kendim modladığım memnunum aslında. Bunda da Update'siz sorunsuz kullanılmıyor yaptım mecbur neyse yeni tur oyunlarda bu da duşuk FPS veriyor. CS:GO'da FPS duşuk 10 ise o kadar surum denedim ki modlu modsuz say say bitmez fakat onda da FPS duşuk ama stabil RAM'de artık 8 olduğu icin sıkıntı cıkmıyordu ama onda da FPS duşuktu ve artık sıkıldım. 10 kullanmaz istiyorum LTSB 2016 da artık cok eskidi sırf bir işlemciden dolayı 10-11 kuramıyorum 11 gec zaten de 10 kullanılabilir bence. Bir de boşuna sistem geliştir değiş yazmayın geliştirdim ve 7'ye duş demeyin surekli hata ile program kurmakla uğraşılmaz. 2 sorum var.
1. Neden bu tur sandy bridge işlemcilerde FPS duşuk olur Windows 10'da.
2. Sorum zaten oyun ozellikle CS:GO ETS 2 Minecraft icin Windows 8.1'mi 10'mu?