Merhaba arkadaşlar,

8.1 de fazlaca sanal Windows actığım icin ve her VMware'de acılan Windows'a ayrı bir mouse tanımladığımdan dolayı.
(Orneğin 5 sanal Windows 7 32 Bit- 5 adet X7 mouse) halihazırda Windows 8.1 Single Language modlu kullanıyorum (daha fazla RAM ve CPU ihtiyacı olduğundan dolayı).

Arkadaşlarım ile fikir alışverişi yaptığımızda Windows 10 kullanınca VMware'de her sanal Windows'a ayrı mouse tanımladığım zaman mavi ekran hatası verip bilgisayar reset atmakta olduğunu oğrendim.

Ben de bunu kendim gozlemleyip cozebilmek adına Windows 8.1 Single Language'i Windows 10'a Windows 10'u İndirin aracı indirerek yapmak istiyorum.

10 gun icerisinde tekrardan 8.1'e donuş yapılabiliyormuş.
Sorum şu,

1) yukseltme sonrası geri donmek istediğimde tekrardan aynı 8.1 Single Language Windows'uma mı doneceğim yoksa farklı bir versiyona mı? (C: İcerisinde Windows.old klasoru duruyor izlediğim YouTube videolarında)
2) Yukseltirken dosyalar silinmiyor, surum duşururken de silinmiyor sadece surum duşurduğumde suruculeri tekrardan kurmam gerekiyormuş doğru mudur?
3)Windows 10 da sanal Windows'a ayrı bir mouse ya da klavye tanımlayıp mavi ekran almadığınız bir VMware surumu var mı?

Teşekkurler.

Bugun yukseltme yaptım, Sanal windowsları sorunsuz bir şekilde acabildim.

1) Windows 8.1 Single Language den Windows 10 Single language e geciş yaptı.
2) Surum duşurmedim, cunku sanal windows da herhangi bir sorun yaşamadım.
3)Mavi ekran hatası almadım. Belki sıfırdan Win 10 kurmadım yukseltme yaptığım icin ya da Wmvare 10 da veriyordu mavi ekran 11 de vermiyor bilemiyorum.