Merhaba arkadaşlar. Oncelikle belirtmeliyim ki Windows 8.1 ’e geri donuş icin bir şansımız yok cunku Windows.old klasoru silindi.
Oncelikle problemden bahsedeyim.
1) Bir arkadaşımın USB belleğinde virus vardı ve ben bunu bile bile taktım ve dosya aktarımı yaptım daha sonra Gamarue.AR diye bir virus bulaştı. Bu virus solucan virusu ve USB bellekleri sanki sanal diskmiş gibi gosteriyor. Problem onda değil ama cozumu biraz da olsa var. Windows Defender bilgisayarı başlatmamla beraber bu virusu buluyor ve durduruyor fakat surekli yeniden başlat uyarısı veriyor. Tekrar başlattığımda ile surec başa sarıyor.

2)Windows 10 kullanıyor başlıkta da belirttiğim gibi fakat mağaza uygulamasından uygulama indiremiyorum. Orneğin bir GT Racing 2 oyununu 0x80080 diye bir hata veriyor. Başka uygulamalarda da yapıyor.

Bende bu iki soruna karşılık bilgisayarı resetlemeyi duşundum fakat Ayarlar-Guncelleştirme ve guvenlik-Kurtarma seceneğini sectikten sonra Bilgisayarı sıfırla seceneği mevcut. Başla diyorum ve ekrana sadece 2 secenek geliyor. Dosyalarımı sakla ve Hepsini sil. Ben hepsini sil dedim ve bu sefer de Windows DVD ’si ya da USB ’si takın diyor...

Bir cozum onerisi olan arkadaş var mı?