Arkadaşlar, yemin ederim bugun iki saatim gitti. Bir guncelleme konusu vardı @Roines hocamın. Guncellemeye ulaşmak icin Insider uyesi olmak gerekiyormuş. Ben Microsoft kendi sitesinden Insider'a katıl bir şeyler bir şeyler yaptım. Yaptıktan sonra, guncelleştirmeleri denetle deyince otomatik olarak Windows 11 prewiew indirmeye calışıyordu. Bayağı araştırdım bayağı soruşturdum. Windows Insider hesabını devre dışı bırak dedim, yine de Windows Insider derlemelerini almaya ayarlamışsınız deyip Preview indirmeye calışıyordu. Ben de yukseltme ile Windows 11 gectim. Aslında gecerken dedim Windows 11'de belki kalırım. Bu kadar mı gosterişsiz, bu kadar mı cirkin, bu kadar mı yavaş bir işletim sistemi olur? Hayatımda gorduğum en berbat işletim sistemi. Acilen Windows 10 gecmem lazım ancak şu Insider illeti var. Microsoft forumunda bir calışan, Insider uygulamasından tamamen kurtulmak icin Windows'u sıfırlamak gerekiyor demiş.
Ben de YouTube'da şoyle bir video gordum;

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

Bu yontem ile bilgisayarı sıfırlayıp Windows 10 gecsem olur mu?

Bir not geceyim: Temiz kurulumun daha iyi olduğunu biliyorum da elimde şu an flash bellek falan yok.