Merhaba, Windows 10 kullanıcısıyım yaklaşık 3-4 ay once oyun fiyatlarındaki artış ve oğrenci olma durumumdan dolayı bir oyunu onceden crack indirip sonrasında para biriktirip almak istedim. Oyunu internette bulup indirdim oyunu kurarken .exe dosyası gibi bir dosyayı calıştırdım surucu imzası gibi şeyler yazıyordu bende pek onemsemeden kabul ettim daha sonra yanlış hatırlamıyorsan System32 acıldı bir şeyler oldu sonrasında ekranım karardı. Bilgisayarıma tuş uzerinden restart attım fakat bu sefer de Windows duzgun başlatılamadı hatası alıp otomatik onarıma atıldım interneten biraz araştırma yaparak ekte verdiğim yerden 7'ye basarak sistemi acabildim her şey yerinde her şey duzgundu herhangi bir virus yoktu. Oyun 2005 yılında cıkmış bir oyun sistemimin kaldırmama gibi bir durumu yok. Hemen oyunun dosyalarını sildim fakat surucu imza şeyini bulamadım. Bilgisayarı her actığımda otomatik onarıma atıyor aynı işlemi uygulayıp giriyorum o gun bu gundur boyle kullandım herhangi bir virus tarzında garip bir olayla karşılaşmadım sadece acılırken sıkıntı oluyor. Aklım erdiğince her dosyaya baktım nerede olduğunu bulamadım. Bu şeyi bilgisayarımdan format atmadan nasıl kaldırabilirim?
Dosya Ekleri 1_16-1.png 764,8 KB · Goruntuleme: 32