Minecraft satın aldıktan sonra Minecraft for Windows olan versiyonu indirdim ve daha sonra D diskine taşıdım. Daha sonra Microsoft Store da guncelleme yapmaya başlamıştı ve internet birkac kez gidip geldikten sonra guncelleme ile ilgili bir sorun olduğunu belirtti. Bende bunun uzerine silmeye calıştım ve sildim. Ama D diskinde hala Windows versiyonuna ait birkac klasoru var (yaklaşık 1.07 GB) olacak şekilde. Yaklaşık her şeyi denedim: CMD komutları uzerinden, arşiv yapıp silmeye calıştım ama olmadı, en sonda dosyanın guvenliğine girip erişim iznine kendi hesabımı ekledim ama hala silinemiyor. Revo Uninstaller kullanmaya calıştım ama kullanıldığı icin kapatılamıyor dedi. Unlocker kurmayı planlamıştım ama Windows Defender ve VirusTotal unlocker hakkında surekli uyarı vermeye başladığı icin tamamen sildim. Şu anda da Minecraft'ta dahil her şeyi silip tekrar yukluyorum, Minecraft Windows versiyonunu indirip sonra D diskine taşımayı ve ardından silmeyi planlıyorum internetim duzeldiği icin. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim. Eğer eksik ya da bilmek istediğiniz bir şey varsa yazın.

guvenli modda silmeye calıştım ama hala yonetici izni istiyor , tek tek tum dosyaların izinleri ile yetkilerini alabiliyorum ama saatlerimi alcağını duşunuyorum

Dosya Ekleri 3..png 155,6 KB · Goruntuleme: 4