RAM 32 GB Ram 3200 Mhz SSD veya HDD modeli HS-SSD-E3000 1024G Ekran kartı RX 6650 XT Anakart Gigabyte B450 AORUS PRO F41 BIOS İşlemci AMD Ryzen 5 3600
Merhabalar,
Oncelikle iyi forumlar.
Başlıktada yazdığım gibi bu problem ilk başta 14 mayısta başladı. O zamandan once boyle bir problem yaşamamıştım.
Sorun şu. Bilgisayarı actıktan sonra hic bir işlem yapmasam dahi mavi ekran yiyorum.
Bu yediğim mavi ekranlardan sonra diyelim ki bilgisayarı actım ve bir program ile bir oyun sildim diyelim.
Mavi ekran yemeden sistemi yeniden başlattığımda bile bu silmiş olduğum program ve oyun geri yukleniyor.
Sanki bilgisayar deepfreeze programı varmış gibi calışıyor.
Buraya dump dosyalarını yukleyemiyorum cunku bilgisayar eski haline donuyor yani bu dump dosyaları oluşturuluyorsa bile siliniyor.
Tahmin ediyorumki windows guncelleme yaptıktan sonra bu hale geldi. Cunku normalde boyle bir şey olmuyordu. 14 mayısta bu guncellemeden sonra mavi ekran yemeye başladım ve bu problemler ortaya cıktı.
Ek olarak guvenli moda bile giremiyorum. Başlangıc Onarma kısmından yeniden başlat yapıyorum, bilgisayar normal şekilde acılıyor.
Format atmadan bu problemi cozme şansım var mı? Daha once boyle bir sorunla karşılaşan var mı?
İnternette bununla alakalı bir şey bulamadım. Son care konu actım.