Forumda bir arkadaş onermişti teşekkur ederim ona, uzun sure rekabetci OS kullanıp oradan gectim ve yaklaşık 7 aydır kullanıyorum.

Guvenlik ile başlamak istiyorum, banka hesaplarım, değerli oyun hesaplarım vs hepsini kullanıyorum ve herhangi bir calınma, SMS durumu olmadı.

Diğerleri gibi tamamen arındırılmış şekilde değil, guvenlik ozellikleri duruyor yuz tanıma, parmak izi vs yuz tanıma kullanıyorum ve herhangi bir sorunu yok, yavaşlık vs de yok normali nasılsa oyle.

Diğerlerinin aksine tum sistemi Turkce yapabiliyorsunuz, hepsini yaptıktan sonra uygulama indirip kurduğunuz zaman otomatik Turkce olarak kuruluyor.

Revision tool adında bir uygulama var, performans yukseltici bir kısmı var ve cidden işe yarıyor, bu kısımda bircok ozelliği ozelleştirebiliyorsunuz (guncelleme, driver guncellemesi, bildirim gelip gelmemesi, Fastboot vs), ufak bir test yaptım sadece performans yukseltici hakkında o da CPU Z ile, i5 6200U işlemcim mevcut, yukseltme kapalıyken 700 puan acıkken 900 puan almıştı oyunda da elbet işe yarıyordur diye duşunuyorum.

Goruntu bakımından herhangi bir değişiklik yok, masaustu arka planı kırmızı sade bir wallpaper ile geliyor değiştirmeye gerek bile duymadım cok guzel gozukuyor, masaustunde kurduğunuz da 1 tane klasor, cop kutusu, ve revision tool karşılıyor oradan bircok şeyi duzenleyebiliyorsunuz.

Surum olarak, Windows 10 Pro ve 22H2 surumunu kullanıyorum siz farklı surum kullanabilirsiniz.

Oyun performansı olarak ise şunları soyleyebilirim, oynadığım oyunlar CS:GO, Just Cause 2, Aim Lab, Minecraft (1.16.5) Portal 2, TWD ilk sezon oyunu, bu oyunların hicbirisini orijinal Windows da 60 FPS oynayamıyorum, ve daha once Valorant oynadım 20 ila 140 FPS arası oynatıyordu fakat son guncellemeler derken 6 ay once falan bıraktım cidden oynanmayacak durumdaydı, ama siz bu sistemin ustune sahipseniz rahatca oynayabilirsiniz.

İnternet deneyimi, rekabetci OS kullandığım donem sanırım driver sorunu yuzunden Ethernet'le bile verim alamayıp surekli ping ile uğraşıyorum fakat revision OS da bununla karşılaşmadım, sadece benim internetim ile alakalı gece 2 3 gibi sabit 500 ping oluyor 2 3 dakikalığına sonra duzeliyor, orijinal Windows da Chrome da bir video izlerken aşağı kaydırdığım zaman kasa kasa ilerliyordu (720p) burada ise 1080p video izlerken bile rahatca kaydırıp keyfime bakıyorum.

Kotu ve sorun diyebileceğim bir şey bulamadım benim kullanım acımdan, sadece CS:GO oynarken goruntu donuyor ve sesler geliyor o da benim ekran kartım ile alakalı bir sorun sizde olmaz sanırım, sorun denilir mi bilmiyorum ama kendi Windows medya Player'i donuyor ve calışmayı durduruyor, muzik oynuyor fakat değiştiremiyorsunuz o yuzden VLC indirip kullanıyorum.

Hız olarak ise 10 15 saniye arası acılıyor (120 GB JD SSD) ve masaustu geldikten hemen sonra bir şeye bastığınız zaman acılıyor direkt, yakın bir zamanda Microsoft programları ile bir işim olacak ve onların da verdiği performansı konuyu guncelleyip yazarım, 1 2 kişide olsa okuyup işine yararsa ne guzel.