Arkadaşlar ben Win 10'u onceden rezerve etmiş idim ancak format atmam gerekti cunku masaustunde'ki simgeler kaybolmuş idi. Formattan sonra ise bu bilgisayarınız Win 10'u desteklemiyor diyor idi. Yani bu bağlamda bildirim gelmeyecek idi tahminen. Bende bugun Technopat'ın hazırlamış olduğu Win 10 indirme ve kurulum rehberlerini izleyip kurdum. Kurulum başında urun anahtarı istedi bende bu konudaki urun anahtarlarını yazdım ve kabul oldu. Bahsettiğim konu: Windows 10 Turkce İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
İSO ile videonun bire bir aynısı yaptım. Etkinleştirme yerinde urun anahtarı rezerve ettiğiniz E-mail ile veya alınan kutu uzerinde yazar diye bir kısım var idi. Acaba bu Win 10' E-mail'ime urun anahtarı gelir ise etkinleştirebilir miyim?
Bir de sorunuma gelecek olur ise ekran cozunurluğum 1920x1080 iken 1280x1024 oldu bunun nedeni ve cozumu nedir acaba.
Bir de ekran kartım yok onboard olarak kullanıyorum. Windows 7'de ATI RADEON 2100 iken Win 8.1 ve Win 10'da ise ATI ATOMBIOs oluyor ve acılan oyunlar bile kasıyor. Bu konuda @Recep Baltaş @Ali Gungor ve tum bu işin erlerinden yardım bekliyorum.