Evet sayın sosyal kullanıcıları rezerve sonrası otomatik geciş gercekleşmeyince sosyal rehberleri ile yukseltmeyi gercekleştirdim. Sistem Windows 10 Home 64 bit yukseltildi ornek videolardaki gibi herhangi bir Pro VD. seceneğiyle karşılaşmadım. Win 7 Home'dan Win 10 Home'a gecildi etkinleştirme VD. hatalardan herhangi biriyle karşılaşılmadı.

İzlenimlerime oncelikle ısınma problemleriyle başlayacağım bu tarz bir sorunla karşılaşacağımı duşunmediğim icin Aida 64 ile goruntu almadım fakat sistem boşta iken her değerde CPU-GPU VD. 10-15 derecelik bir ısı artışı soz konusu benim NB ki LG R590 icin bu değerler 50-55 iken 60-65 derece seviyelerine sistem boşta iken yukselmesi performans gerektiren aşamalarda zorluk cıkaracak gibi gorunuyor. Burada NB'nin kasa yapısı itibariyle ısıyı kullanıcıya yansıtan bir yapıda olduğu icin ve kendi fanları ve buna ilave Zalman NC-1000 e rağmen el bileklerinin temas ettiği yerlerde ısı hissiyatının yuksekliği hatırı sayılır seviyede.

İkinci izlenimim ise Windows 10 icin bir hazırda beklet komutunun olmaması bu durum benim icin bir sorun oluşturuyor zira Windows 7 kullanırken surekli kullandığım hazırda beklet komutu gercekten acılışta hatırı sayılır bir hız avantajı sağlıyordu ancak Windows 10 ile oldukca yavaş bir acılış soz konusu size soyle belirteyim HP dv-6500 et serisi laptobum ki Dual Core işlemcili bir Vista'ya hemen hemen aynı aynı surede acılıyor bu durum cidden kullanımda onemli sıkıntılara yol acıyor.

Ucuncu izlenimim ise doğrudan aktarılan dosya ve uygulamalarla ilgili henuz buyuk bir problem yaşamadım fakat gorunen o ki Microsoft PC nizi sıfırlamanızı hemen hemen her yerde oneriyor temiz kurulum yapabilecek bilgi ve donanıma sahip olmadığım icin hic yeltenmedim belki ileride Sosyal rehber konu ve videolarıyla gercekleştiririm.

Dorduncu izlenimim ise Edge ile alakalı İE'ye gore oldukca gelişmiş olmasının yanında standart Chrome hızlılığına sahip değil en azından henuz. Twitter'da surekli yanıt vermiyor gibi anlık hatalar veriyor

Son ve beşinci izlenimim ise NB touch pad'in de kaydırma ozelliğine synaptic guncellemelerime rağmen ve yarlarıma rağmen bir turlu calıştıramadım tek elle kaydırmayı ne kadar etkinleştirsem de işlemedi varsayılana sıfırlandığında iki elle kaydırmaya musaade ediyor fakat bu durum benim gibi kucuk touch pad kullanıcıları icin yeterli değil.

Sosyal'de mujdelerini gorduğumuz gelecek Servis Paketi gercekten gerekli gorunuyor.

Şimdilik izlenimlerim bu kadar kullandıkca gorunen olağan dışı olumlu ve olumsuz izlenimlerimi paylaşmaya calışacağım.

Herkese iyi hatasız hızlı kullanımlar.