Merhaba arkadaşlar. Ben bu Windows 10 kurulumunda biraz aceleci davrandım galiba. Direk pata kute Win10'u indirdim ve başladım temiz kuruluma. Tabi bilmiyorum ilk başta yukseltme yapacağımızı. Neyse ben başladım Win10'u kurmaya. İlk başta key istedi, aldığım keyi yazdım kabul etmedi ben de "atla" seceneğini sectim kurduktan sonra internete bağlarsam hallederim dedim. Neyse yukledim, girdim lisans etkinleştirme yerine yazdım 25 karakterli urun anahtarını yine kabul etmedi. Sonra oğrendim ki ilk başta yukseltme yapmak gerekiyormuş. Şimdi gelelim zurnanın detone olduğu yere. Bende tekrardan dondum orijinal Windows 7'ye. Bekliyorum o sağ altta cıkan rezerve eden programın cıkmasını. Biraz araştırdım Windows'u guncellerseniz gelir dediler sabahtan beri guncelliyorum, neredeyse tum guncellemeler bitti ama o rezerve ettiğim zımbırtı hala ortalarda yok. Diğer turlu flaş disk'e attığım boot edilmiş iso dosyasını yukseltmek icin calıştırdığımda ise yine key istiyor. Bu sefer atla seceneği de yok. Bir turlu yukseltemedim arkadaşlar. Bir el atın şuna lutfen...

En son bahsettiğim yukseltme sırasında oluşan durumun resmi: