Kaynak olarak "MediaCreationTool22H2.exe" aracı kullanılmıştır.
Sistem NTLite ve DISM++ kullanılarak hazırlanmıştır. // Sysprep'e girilmemiştir.
Hicbir yerinde "bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yonetiliyor" yazıları yoktur.
Tum ayarlar, sistemin orijinalliği bozulmasın diye ozenle yapılmıştır.
Entegre driver yoktur. (gorselde kurulu olanları, sonradan kurdum.)
Tum driverlerim ve gorev cubuğunda acık olan programlarıma rağmen, RAM kullanımı %11'dir.
// Ayrıntılar... //
Telemetri ile ilgili ayarlar devre dışı bırakılmıştır. Cortana ile ilgili ayarlar devre dışı bırakılmıştır. Hibit uninstaller sisteme gomulmuştur. // başka program icermez. Sağ tık menusune sahiplik al ve hibit uninstaller eklenmiştir. Eski hesap makinesi sisteme gomulmuştur. Mağaza uygulamaları'nın tamamı silinmiştir. // mağaza duruyor. Mağaza icin gerekli bileşenlerin hicbirine dokunulmamıştır. Sistem uygulamaları'ndan; Dosya Gezgini, arama, cihazı guvenle kaldır, Windows Defender, Windows kabuk deneyimi, Xbox Game UI ve gerekli bileşenler dışında hepsi silinmiştir. Hizmetler'den; teslim en iyileştirme, bağlı kullanıcı deneyimleri ve telemetrisi. Ve Edge Update hizmetleri devre dışı bırakılmıştır. Ayarlardan; tam ekran optimasyonu, korunan ışletim sistemi dosyalarını goster. Ve eski fotoğraf goruntuleyici etkinleştirilmiştir. Ayarlardan; ayrılmış depolama, depolama algısı, UAC kullanıcı hesabı denetimi. Ve OneDrive devre dışı bırakılmıştır. İsteğe bağlı ozelliklerden; Internet Explorer, Microsoft paint, not defteri, Windows Media Player, PowerShell eklentisi, WordPad, yazdırma yonetim konsolu ve TR dil dosyaları dışında hepsi silinmiştir. .NET Framework 3.5 etkin değildir. // kolayca etkinleştiriliyor, gorselde var. Surucu harfi "etiketten once goster" şeklinde ayarlanmıştır. Dosya Gezgini "bu bilgisayar" olarak değiştirilmiştir.
Not = format esnasında e-posta girmenizi istemez, kullanıcı adı aşamasına gecer.
İsteyenler, format sonrası kendi e-posta'sını girebilir.
ISO boyutu = 4.33 GB //.esd sıkıştırma yapılmadı. // install.wim = 3.67 GB.
Link = Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
VirusTotal Linki = VirusTotal
// Sistem gorselleri... //