Merhabalar, Windows 10 gelmesi ile birlikte bende herkes gibi guncellememi yaptım. Hali hazırda fırsat bilip diskimi de SSD'ye cevirmeye karar verdim. 120gb'lık SSD aldım fakat, Windows 8.1 kurulu olan diskimin boyutu cok fazlaydı. Windows 10'a guncelledikten sonra Windows secenekleri ile işletim sistemini sıfırladım 15gb gibi bir alan kullanıyordu. Sıfırlama işlemini yapmadan onceden hic bir sıkıntı yoktu sıfırlama yaptıktan sonra kullanmış olduğum notebook'un klasik sorunu olan Aygıt Yoneticisini donanım değişikliklerini tara dediğim zaman DRIVER_POWER_STATE FAILURE Sorunu ile karşılaşıyorum. Yeniden başlattığım da ekran kartı aygıt yoneticisinde gozukmuyor. Bios'u sıfırladığım da tekrar geliyor. Kullandığım notebook ASUS K52JC Modeli Windows 7 ve 8'de de aynı sorun vardı. Bu sorunu Driver Solition ile chipseti guncelleyerek cozmuştum. Fakat Windows 10 tum suruculer guncel geldiği icin Driver Solitions herhangi bir guncelleme bulamıyor. Bende tekrar 8.1 kurarak guncellemeleri yapayarak sorunu cozeyim dedim. Fakat her updateyi yuklediğimde Windows dosyalarının boyutu artıyor. Şuanda hicbir ek yazılım kurulu olmamasına rağmen. 45gb gibi bir disk alanı dolu.. Sorum şu ki kalıntı dosyaları temizlememizin bir yolu var mı ?