Selam, bilgisayarımda bazen Windows'un klavye kısayolları (Alt Tab, ses acma kapama gostergesi gibi) acılmıyor/gec acılıyor. Bu sorun her zaman değil ama arada sırada oluyor ve cozmek icin Windows Gezgini ve Gorev Yoneticisi'ni acıp Gorev Yoneticisi'nden Windows Gezgini'ni kapatmam gerekiyor ardından zaten Windows Gezgini kendini otomatik baştan başlattığı icin sorun cozuluyor. Bu neden oluyor olabilir?

Sistemi olabildiğince guncel tutmaya calışıyorum ama yaptığım Windows guncellemeleri, ekran kartı guncellemelerinden once de sonra da bu sorun devam ediyor yani onlarla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Driver'ları guncel tutmak icin Steam'den "Driver Booster for Steam" adlı uygulamanın premium surumunu kullanıyorum ve bu uygulamanın ayarlarından Driver'ları ait oldukları Official sayfalardan bulup kurması icin "En son surum ilk" seceneği yerine "Kararlılık İlk" seceneği acık bir şekilde kullanıyorum.

Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama bu sıkıntının yaşanması acaba bu uygulamanın yapmış olduğu guncellemelere mi bağlı diye duşunmuyor da değilim. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkurler.

Dosya Ekleri Screenshot_1.png 56,6 KB · Goruntuleme: 13