Ben yaklaşık 1 sene once Windows 8 den yukseltilmiş Windows 8.1 System dosyalarım zarar gordu ve bende sfc scan vb. gibi yontemleri denedim ancak guvenli mod dahil hic bir şey acamıyordum gorduğum tek şey fare hareketiydi ve onda hareket ettirmeyi bıraktığım anda yok oluyor ve tekrar hareket ettirdiğimde ekranın ortasından başlayarak hareket ettire biliyordum yani her hareket ettirmeyi bıraktığımda ve tekrar başladığımda sanki hic oynatmamısım gibi ortadan başlıyordu.
Bende dosyalarımı yedeklemek ve Format atmak icin diğer diske USB ile Windows 10 Preview yukledim ve onu kullanmaya devam ettim ve sonra temmuzda Windows 10 cıktıktan sonra Windows'un devre dışı kalacağını oğrendim. Bu yuzden Rezervasyon yapmak icin Ayarlardan Windows Yenileme işlemi yaptım bunu Windows 8.1 de yaptığıımda Recovery Image deki Windows 8'i yukluyordu ancak bunu Windows 10 da yaptığımda Windows 10 uzerinde yenileme yaptı.
Bende Elimde Windows8 in Product key ve id vardı ve bunları kullanarak Windows 8 ve 8.1 yuklemeye calıştım ama gecersiz key olduğunu soyledi.
Ve Asıl Sorun 29 Temmuza Kadar eski lisansımla Windows 8 yukleyip Rezervasyon yapmam lazım ve hic bir fikrim yok nasıl yapacağım konusunda.