RAM 4 GB 2X2 DDR 2 RAM 800 MHZ SSD veya HDD modeli 240GB HIKVISION C100 Ekran kartı MSI R5 230 Anakart ECS G31T-M7 İşlemci İntel Quad Core Q8300
Sorunum cok fazla ne yapacağımı bilmiyorum. İlk Windows 7 kullanıyordum Windows 10'a yukselttim hicbir şey yoktu, fakat sonradan mavi ekran vermeye başladı ben de Windows'a format atmak istedim fakat atamadım bende Windows 7 kurup 10'a yukselmeyi denedim yapmaz olaydım şu an bilgisayarım Windows 10 kullanıyor fakat bir oyunu kurmaya calıştığımda ISDone.dll hatası alıyorum bir oyunu Launcher'dan kurmaya calışıyorum dosyalarınız doğrulanamadı diyor. Windows'un arama yerine yazı yazamıyorum cozumunde gorev zamanlayıcısı lazım fakat benim PC de gorev zamanlayıcısı acılmıyor uzaktan bilgisayar bulunamadı hatası var kısaca bilgisayar olu gibi oldu formatlada duzelmiyor tum cozumleri denedim. ISDone.dll dosyasını System32 klasorune attım regsvr32 ile bir şeyler yapmaya calıştım ama yine olmadı hata verdi modul bulundu fakat calıştırılamadı gibi bir hata bir de anakartım ECS G31T-M7 formattan once BIOS'unu guncellemiştim. Bu sorun anakarttan veya SSD'den ise değiştirmek zorunda kalacağım cunku sorun cok başımı ağrıtıyor.