Windows 10 yukseltmesi nasıl yapılır? - Microsoft
Windows 10 SSS ve İpucları - Microsoft
Sık Sorulan Sorular
Ucretsiz rezervason nedir? Windows 10'u rezerve etme adında da belli olacağı gibi randevu gibi bir anlama gelir. Kısaca Windows 10 cıktığında bu bildirimi kabul edenler ucretsiz şekilde Windows 10'a yukseltebilecekler. Windows 10 ne zaman cıkacak? Ne gibi yeni ozellikler getirecek? Windows 10 Ozellikleri - Microsoft 29 Temmuz 2015 tarihinde cıkacağı bildirilmiştir. Windows 10 ucretli almaya kalksam fiyatı nedir? Windows 10 Home 119 Dolar, Windows 10 PRO 199 Dolar Windows 10 Pro'ya yukseltme 99 Dolar Cıktığında sistem gereksinimleri ne olacak? Hangi sistemler hangi surume yukseltilebilecek? Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 Update olan guncel işletim sistemleri yukseltilebilecek. Windows 10 Teknik Ozellikleri - Microsoft Rezerve ikonu gelmiyor ne yapmalıyım? Sistem guncellemeleri ve uygun şartlar uygulanmasına rağmen gelmiyorsan bunu indirip yonetici olarak calıştırın. İşlem bitince Windows'u yeniden başlatın. Hangi surumu calıştırdığımı nereden bileceğim? Buradan bakabilirsiniz Check here . Son surumu nasıl indirebilirim? Bunlaran kontrol edebilirsiniz Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 Update. Sistem Gereksinimleri:
İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci yada SoC RAM: 32-bit 1 gigabyte (GB) yada 64-bit 2 GB HDD: 32-bit işletim sistemi icin 16 GB, 64-bit işetim sistemi icin 20 GB Ekran Kartı (GPU): DirectX 9 ve uzeri WDDM 1.0 destekli surucu Ekran: 1024 x 600 Upgrade editions kısmında hangi sistem hangi surume yukseltilebilecek gorebilirsiniz.