HP Victus laptop kullanıyorum, 2 gun once Windows 10 da bir guncelleme vardı, yaptım ve yeniden başlatmak gerektiği icin yeniden başlat yaptım. Genelden cok cok daha uzun surdu ve bazen takılır gibi oldu. Yeniden başladıktan sonra bazı tuşlarımın (Caps Lock calışmayınca fark ettim) calışmadığını fark ettim. Laptopun kendi klavyesinden girdim şifremi sorun olmadı ve yeniden başlattım tekrardan, duzeldi.
Ancak sorun bugun daha kotu bir hal aldı. Ctrll, N, Caps Lock, 4 (şu anda hatırladıklarım) calışmıyor. Sorun gidermeyi vs denedim, nette bir suru konuya ve yardıma baktım ancak hicbir cozum işe yaramadı. USB klavyemi başka bilgisayarda denedim, onda da aynı tuşlar calışmıyor. Sorun demek ki klavye de dedim ancak klavyeyi cıkartıp laptopun kendi klavyesini kullandığımda onda da (şu anda sadece o) CTRL tuşu calışmadığını fark ettim.
Sorun giderme kısmından Windows guncelleştirmelerini secip sorun gider yaptığımda karşıma "beklemede olan yeniden başlatma denetleniyor" yazısı cıkıyor sonra da bir şey yapılamadı tarzı yazı cıkıyor ve bitiyor.
Problemin ne olduğunu bir turlu anlayamadım, yardımcı olabilecek var mı?
Yapılan guncelleştirmeler aşağıdaki ekran goruntusunde detaylı belirtiliyor.