Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar
Bu hususta size sormak istediğim bazı şeyler var ...

Oncelikle size hikÂyemi anlatayım :
Şimdi bundan 3-4 sene once bilgisayarıma format atacaktım, ben cakma Windows duşunuyordum, o zamanlar torrent kafası yaşıyorum tabii ^^
O akşam ben format ile uğraşırken amcamlar geldi (amcam şehirler arası teknik eleman) arkadaşı ona bi' Windows 7 CD'si vermiş, o da kullanmamış bana getirmiş (32bit Windows 7 Professional). Neyse yukledik, kurduk.
Aradan zaman gecti Windows 8.1 cıktı. Bende 7'den sıkılmıştım, PC'de dolmuştu zaten, temiz bir Windows 8.1 format cektim.
Uzun zamandır kullanıyordum şimdi de oğrendim ki elinde Windows 7 ve 8'i olanlara Windows 10 bedava dağıtılacakmış.
Arkadaşım bana bi' link verdi, Windows'un sitesinden e-mailimizi verip Windows 10 icin kaydoluyormuşuz.
Şimdi aklımdaki sorular şoyle :
Ben Windows 8.1 kurarken e-mailimi yazdım şimdi Windows'un sitesine versem cakma Windows kullanırken bir sıkıntı cıkar mı ? Windows 10 cıktığında direk cakma 8.1'den yukseltebilecek miyim ? Yoksa once Windows 7 atıp sonra mı yukselteceğim ? Yakında yeni PC alacağım, aldığımda Windows 7 kurabilir miyim ? Cunku biri bana bu CD sadece tek bir PC'de kullanılır demişti, kafamda soru işaretleri var. Bildiklerinizi lutfen yazın arkadaşlar
Not : Sosyalin resim yukleme seceneği kabul etmiyor resmi, başka sitede yuklemekte yasak, o yuzden CD'nin ve kutunun resmini atamıyorum.