burada elimizdeki altyazıdan elimden geldiince nasil zaman kaydirilacaini ve nasil senkron edileceini anlatmaya calisacam

oncelikle su programa ihtiyacimiz var
http://www.tucows.com/start_dl/226547_97478_595

daha sonra programi instal edip calistirip senkron edeceimiz altyaziyi aciyoruz

daha sonra dosya bolumunden zaman kaydır seceneini secioruz

ve cikan ekran zaten altyazimizin formatina gore acilacak sub ise fps ye gore srt ise saniye dakika diye bir ekran geliyor ordan eger altyazimiz da once baslama veya sonra baslama sorunu varsa sureyi elle girererk duzeltebiliyoruz

tum secimleri yapip tamam dedikten sonra acilan ekranda altyaziyi kaydedeceimiz yeri secioruz

bir diger senkron sekli ise yine bu programda farkli bir menu kullanarak yine yapabiliruz (aslinda demin yaptigimiz islem sozcuk kaydirma idi) esas senkron lama bu ama biraz zahmetli bunu icin obnce sirasiyla dosya ve senkronize eti seciyoruz

daha sonra acilan pencere de avi dosyasında yazının gectigi anı seciniz butonuna tıklayıp dosya secenegi ile filmimizi seciyoruz

zaten altyazimizda otomotik olarak 1 satir secili geldii icin ilk konusmayi duydugumuzda filmde o satir gecti butonuna tiklayip tamamdir diyoruz ayni islemi filmin son sahnesindeki konusma icinde tekrarliyoruz

biliyorum cok berbat bi anlatim oldu ama ancak bu kadar anlatabildim umarim az da olsa faydalı olmutur.