Her keze iyi akşamlar,
Ben 2 hafta once Windows 10 işletim sistemini belki coğunuz biliyordur guncelleme ile yukledim. 1 veya 2 saatlik bir işlemin ardından Windows 10 acıldı. Yani kısacası butun uygulamaları ve ayarları korudu sadece Windows 7 işletim sistemini silip yerine Windows 10 yukledi. İlk etapta sıkıntı yoktu. Sadece bildiğiniz uzere belki icinden almak isteyeceğim programların olduğu Windows.old dosyasını sildim. Bilgisayarı kapattım ve ertesi gun yine actım. Şok oldum Windows 7 başlatılıyor dedi ve ardından bootmgr hatası verdi. Halbuki bilgisayarımda Windows 7 yok. Windows 7 format diskini taktım ve Windows onarmayı sectim. Ve şoyle dedi:"Bilgisayarında Windows 7 bulunmamaktadır. Lutfen bilgisayarınıza uygun olan işletim sistemi ile onarmayı deneyin". Tabi ben iso olarak almadım. Uşenmiştim dual boot yapmaya. Ben de cozumu format ile buldum. Daha sonra bu sefer dual boot ile yukledim Windows 10 işletim sistemini ve duzgun bir sekilde calışıyor. Biliyorum biraz benim de hatam idi. Cunku teknik onizleme surumlerini oyle kurulmaması gerek. Ama hine de bence boyle surpriz bir şekilde cokmemesi lazımdı. Eğer nedenini bilen arkadaş varsa lutfen buraya yazabilir mi?
Saygılarımla...