RAM 16 İşlemci AMD Ryzen 5500u
Merhaba, buna benzer bircok konu acıldığını gordum ve hepsinin iceriğine bakmaya calıştım ancak AMD işlemci kullanıp da bu sorunu cozene rastlayamadım maalesef. Lenovo E14 gen3 model bir bilgisayarım var ve 6-7 aydır sıkıntısız kullanıyordum. Bir gun cihazı acarken beni boot menusune atmaya başladı, o menuyu gecemediğim icin careyi tekrardan Windows kurmakta gordum. Ancak defalarca yaptığım Windows yukleme sırasında "yuklenecek surucuyu secin" ekranında ilk kez hicbir surucunun gozukmediğini gordum. Intel işlemciye sahip kullanıcılar kolayca surucu yukleyerek ya da VMD Controller'ı BIOS menusunden "disable" ederek bu sorunu cozebiliyorlar ancak benim bilgisayarımda AMD olduğu icin boyle bir cozume gidemedim. Sanallaştırma teknolojisini kapatmayı denedim yine olmadı. USB'de sorun olmadığından da eminim cunku denemek amacıyla Intel işlemcili bir bilgisayara aynı gun icerisinde rahatca kurulum yapabildim. Hicbir yerde bir cozum bulamadım, acaba SSD mi bozuldu diye duşunuyorum cunku durup dururken bu sorun ortaya cıktı. Gunlerdir uğraşıyorum ancak nafile. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkur ederim.