Merhabalar bu foruma yeni uye oldum ve inanılmaz beğendim diğer bazı forumlar gibi surekli bilgi kirliliği falan oluşmuyor. Herkes belli bir saygı cercevesinde bilgi paylaşıyor cok hoşlandım.

Herneyse konuma gelirsek ben şuan bazı sebeplerden dolayı dinazor PC'mi kullanmak zorunda kaldım ne yazık ki.

Ozellikleri: Pentium Dual Core E5700 3.00GHz
4 GB Ram
P5G41T-m lx anakartım var.
Aslında ekran kartıda Geforce 210 vardı ama PC'ciye formata goturdum adam ekran kartı yanmış dedi aldı sonra 250'tlye tamir ettiririm dedi.Ben de o sıra PC'den falan pek anlamıyordum sonra benim kartın fiyatına baktım 80 lira falan vazgectim aldım PC'yi kendim formatladım.

Neyse biraz uzattım asıl sorum şu. Bu PC ile bir tek internet ve gunluk işlerimi yapıyorum oyun oynamam mumkun değil zaten. Sizce Windows 10'u yukluyeyim mi? Cok hoşuma gitti ve denemek istiyorum W7 kullanıyorum cok memnunum ama farklılık iyidir. Bi de 2 sorum daha olacak.

1) Sistemim cok eski suruculer de eski tabi sizce sistemin suruculeri W10'da calışır mı? (Bu arada grafik goruntuleyicisi İntel G41 chipset)
2) Herkes sanal makineme kurdum gibi şeyler soyluyor. Nedir bu sanal makine? Nasıl kurulur ? W7 kalırken yanında W10 yukleyebilir miyim ? Ve de sistemim W10 icin zorlanır mı ? Biraz fazla uzattım kusura bakmayın ama merak ettim şimdiden teşekkurler.