Aslında benimde merak ettiğim bir konu... Kendimce şoyle bir cozum yaratmak istedim. Basın konferansını izlerken adam Xbox One ve Windows One diye bir şeyler soyledi galiba. Windows One derken birde Bill Gates'in gencliğini gosterdiler. Bu durumda kafamda bir ışık yanmaya başladı ve şoyle bir cozum oluşturdum: Bu adam Xbox konsoluna One ismini verdiklerini soylemiş tamam buraya kadar. Şimdi bu Xbox One her şeyi tek catı altında tutan bir konsol değil miydi? Evet oyleydi... Bu adamlar Windows icin de bu politikayı uygulamak istemezler mi? Evet isterler... (Windows istediğini yapar sonucta ). Adamlar isim karışıklığı olmasın diye yanına "0" koymuş Bu isimleri aynı isim olarak koysalar olmaz. Cunku bu Windows Windows 1 olmaz... Cunku eskiye donuk bir işletim sistemi olur diye duşunmuşlerdir ve yine yanına bir "0" koydular Al sana Windows 10 Yani demek istediğim şu > Bu işletim sistemi de her şeyi tek catı altına almak istiyor. Bu yuzden Windows 10

NOT: Arkadaşlar yanılmış olduysam lutfen bana soyleyin. Cunku hem size kafa karıştırıcı şeyler soyledim hem de acayip bir şekilde merak ediyorum

Bu arada kendi cozumunuz varsa lutfen soyleyin...