️ Bilgilendirme
readyOS genel kullanım icin tasarlanmıştır. Sistemde oluşan herhangi bir sorunda tum sorumluluk size aittir, ama elimden geldiğince yardım edebilirim.
Nasıl İndirilir?
readyOS ISO dosyasını indirip Rufus aracılığı ile USB belleğinize yazdırın. Sisteminizi yeniden başlatın ve BOOT menunuze giriş yapın. BOOT menusu uzerinden USB belleğinizi secin. Kurulum yapmak icin kullanacağınız diski secin. Kurulum tamamlanıp sistem yeniden başladıktan sonra USB belleğinizi cıkartın. Kurulum sonrası sisteminiz birkac kere yeniden başlayabilir, sabırlı olun. Sistem acıldıktan sonra karşınıza gelen pencereyi sakın kapatmayın! readyOS'u gule gule kullanın Desteklenmeyen Ozellikler
Windows Update Kızılotesi Cihazlar Yazıcı Tarayıcı Sanal Gerceklik Cihazları Disket BitLocker Sistem Geri Yukleme Windows Yedekleme Windows Defender Hyper-V Elle Kurulum (onyukleme yapmadan sistemi kurma) Ağ Paylaşımı Dokunmatik Ozellikler Tablet Modu Windows Guvenlik Duvarı Windows Hello Microsoft Hesabı NFC ile Odeme Değiştirilenler / Eklenenler
Windows Arkaplanı Simge Paketi (Lumicons isimli simge paketi entegre edildi.) Başlat Menusu (tamamen silindi, yerine Open-Shell yuklendi.) readyTool 7-Zip Kurulum Sonrası Başlangıc Optimizasyonu İşaretci (Minimalistic Cursor eklendi) Silinenler
İşaretci paketleri (Aero paketi dışında.) UWP Uygulamalar (Ayarlar ve Store uygulaması dışında.) Internet Explorer Media Player Yazıcı ve Taryıcı Suruculeri Denetim Masası uzerinden desteklenmeyen bileşenlere ait sekmeler ve dosyaları Wordpad Windows To Go Windows Mail Tablet PC ve Mobil eklentiler (Bluetooth ve Wi-Fi dışında.) Ekran Okuyucu Buyutec Yardım ve Destek Bildirim Merkezi Temalar Windows Defender Windows Hello Microsoft Hesabı Yazıcı ve Tarayıcı Desteği Surprizbozan: Sistemden Gorseller
GitHub
Website
İNDİR!